Smiley, prima reactie dupa ce a fost amendat de politisti si supus unui test pentru depistarea consumului de droguri

Smiley a fost amendat, pe Autostrada Bucuresti-Constanta, miercuri, dupa ce a fost prins ca circula cu 153 de kilometri la ora.

Artistul a fost testat si pentru consumul de substante interzise.

Smiley a declarat ca este pentru prima data cand a fost supus unei astfel de test.

A fost o actiune majora a politiei pentru prevenirea accidentelor rutiere pe Autostrada Bucuresti-Constanta. Au fost instalate radare, iar la Fetesti masinile au fost oprite pentru a fi verificate.

Smiley, prima reactie.

Cantarerul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

“As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog de catre Politia Romana care organizeaza filtre in drum spre mare. Desigur ca am iesit negativ. Din pacate, am picat un alt test: cel de viteza. Am depasit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, asa cum era firesc, insa imi pare rau, in primul rand, pentru ca am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede in reguli si in necesitatea respectarii lor, ceea ce va indemn pe toti sa faceti pentru siguranta, normalitatea si linistea noastra a tuturor.”, este mesajul artistului.

Citeste si articolul :   Gina Pistol, prima imagine cu fetita in brate

Raspunsul genial al politiei.

“Draga Smiley, greseala recunoscuta este pe jumatate iertata…ca si amenda primita astazi.
Ai termen 15 zile sa poti plati jumatate din minimum prevazut de lege.
P.S. Priveste partea buna. Pana acum ai pierdut doar buletinul.

P.S. 2 Un pont pentru cei care nu cunosc povestea din spatele povestii.”, a fost mesajul postat de Ministerul Afacerilor Interne, Romania, pe pagina de Facebook.

Autor