Al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu COVID-19

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat, miercuri, cu noul coronavirus. Acesta a intrat in comtact cu politistul din penitenciar testat pozitiv in 17 aprilie.

Potrivit Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), angajatul confirmat cu COVID-19 miercuri face parte din grupul de contacti ai politistului depistat pozitiv in 17 aprilie.

„Cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv la Penitenciarul Giurgiu face parte din grupul de contacti, in numar de 16, atribuit cazului. Acesta nu a exercitat atributii de serviciu in spatiul de detinere si nu a interactionat cu persoane private de libertate”, a anuntat Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Pana acum, cu execeptia celor doua cazuri de angajati confirmati, nu se inregistreaza nicio alta infectare cu virusul SARS-CoV-2 in Penitenciarul Giurgiu.

Publicitate

Toti contactii au fost testati si rezultatele sunt in asteptare.

„Reamintim faptul ca detinutul identificat contact al angajatului confirmat pozitiv in data de 17.04.2020 a fost testat si rezultatul obtinut a fost negativ”, mai arata ANP.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.