ULTIMA ORA: Bilantul la 21 aprilie. 2.153 de persoane au fost declarate vindecate. Anuntul autoritatilor

In Romania au fost confirmate pana marti un numar de 9.242 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.153 au fost declarate vindecate si externate, iar 482 de romani au murit, potrivit Grupului de Comunicare Strategica (GCS).

Pana marti, 482 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov, Mehedinti, Teleorman, Gorj si Prahova, au decedat.

Publicitate

In Romania sunt marti 9.242 de persoane infectate, cu 306 mai multe decat la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica.

La ATI, in acest moment, sunt internati 245 de pacienti.

Publicitate

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 13.372 de persoane. Alte 41.136 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Citeste si articolul :   Premierul Orban spune ca dupa 15 mai elevii ar putea reveni la scoala: Anul scolar va fi incheiat

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 101.552 de teste.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.