The Rolling Stones anunta ca va participa la mega-concertul dedicat cadrelor medicale

The Rolling Stones anunta ca va participa la mega-concertul de sambata dedicat cadrelor medicale, difuzat pe retelele de socializare si mai multe televiziuni. Peste 107 artisti sunt programati sa participe la evenimentul de sambata.

„One World: Together at Home” va fi difuzat pe retelele de socializare si mai multe televiziuni, iar potrivit CEO al Global Citizen, Hugh Evans, peste 107 artisti sunt programati sa participe.

Evans a spus ca nu i-a venit sa creada cand l-a contactat The Rolling Stones.

Publicitate

„Muzica ne ofera acest moment pentru a face o pauza, pentru a reflecta, pentru a ne uni intr-o singura umanitate”, a spus Evans, „suntem cu adevarat cu totii implicati in asta”.

Publicitate

Evenimentul este organizat de Global Citizen, in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si Lady Gaga si vrea sa reprezinte un moment de unitate la nivel mondial in lupta impotriva COVID-19.

Participa, printre altii, Celine Dion, Elton John, Paul McCartney si Stevie Wonder.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.