In Coreea de Sud s-a auzit „fluierul de start” pentru meciurile de fotbal; cazurile de COVID scad

Coreea de Sud a anuntat ca echipele de fotbal vor putea juca meciuri amicale, incepand cu 21 aprilie. Startul campionatului K-League, care are o intarziere de doua luni, ar putea avea loc la mijlocul lunii mai. Campionatul de fotbal din Coreea de Sud se desfasoara pe sistemul primavara-toamna.

Echipele de fotbal din Coreea de Sud au fost instiintate ca incepand cu marti, 21 aprilie, vor putea juca meciuri amicale, cu portile inchise. Referitor la inceperea campionatului K-League inca nu se stie o data de start, insa ar putea fi vorba despre mijlocul lunii mai.

Liga Profesionista de Fotbal din Coreea de Sud a precizat, potrivit www.channelnewsasia.com, ca pana acum nu a fost stabilita nicio partida, cluburile discuta si urmeaza sa fie anuntat si programul amicalelor.

Atat suporterii, cat si jurnalistii vor fi interzisi sa asiste la meciuri. In plus, jucatorii nu au voie sa vorbeasca intre ei pe teren, iar strangerile de mana dintre fotbalisti si arbitri este, de asemenea, interzisa.

Luni, 20 aprilie, Coreea de Sud a anuntat oficial doar noua noi cazuri de infectari cu noul coronavirus, aceasta fiind a patra zi consecutiva cu sub 20 de infectari in 24 de ore. In total au fost inregistrate peste 10.500 de cazuri de infectare cu Sars-Cov-2 si 237 de decese.

Autor