Veste trista, din pacate. Nelu Balasoiu, in stare grava la Spitalul Judetean Suceava!

Artist, in stare grava la Spitalul Judetean Suceava, acolo unde a fost focar de coronavirus! Unul din fiii unui cantaret a facut anuntul trist!

Artistul Nelu Balasoiu este in stare grava, la Spitalul Judetean Suceava! Unul din fiii lui a facut anuntul trist, chiar in Vinerea Mare, pe pagina de socializare a cantaretului.

Nelu Balasoiu, in stare grava la spital

“Dragii nostri, din pacate, probleme de sanatate mai vechi ale lui tata s-au agravat, iar acum este internat in stare grava la Spitalul Judetean Suceava. Este Vinerea Mare, haideti sa ne rugam pentru el. Semnat: Ionut Balasoiu”, este mesajul postat de Ionut, unul din fiii lui Nelu Balasoiu.

Publicitate

Surse din spital, ne-au dezvaluit ca Nelu Balasoiu ar fi in coma diabetica, iar starea lui este critica. El ar fi fost luat cu Salvarea de la azilul din Suceava unde traia de mai bine de 2 ani si dus la spital. Starea lui de sanatate este una grava, dupa cum a spus si Ionut Balasoiu in postarea facuta.

Citeste si articolul :   Marcel Ciolacu, reactie acida dupa scandalul de la PNL Timisoara: Niste circari si martafoi

Nelu Balasoiu sufera de diabet

Nelu Balasoiu, cantaret de muzica populara, are de ani buni probleme serioase de sanatate. El sufera de ciroza, de diabet si, mai mult, i-a fost taiata o parte din laba piciorului, in urma cu cativa ani. Pe langa asta, a mai fost diagnosticat de catre medicii de la un spital din Capitala, unde fusese internat aproape doua saptamani la sectia psihiatrie, cu dementa.

Nelu Balasoiu traia, pana in urma cu aproximativ 2 ani, singur, intr-o casa de langa Slobozia, iar cei care il ingrijeau erau vecinii. Acestia aveai grija sa-l hraneasca, sa-i dea medicamentele, sa-l spele, sau sa-l ridice adesea de pe jos atunci cand cadea.

Nelu Balasoiu traia de cativa ani la azil

Nelu Balasoiu se afla la caminul de batrani din Suceava de aproximativ 2 ani, de cand cativa apropiati de-ai lui, si niste artisti din bresla, au pus mana de la mana si s-au dat peste cap sa-l ajute, sa-l duca la azil ca sa fie ingrijit asa cum se cuvine. La azil, Balasoiu a dus o viata extraordinara. El luase in greutate, caci patroana caminului de batrani ii facuse dieta speciala de ingrasare – el fiind foarte slab cand a ajuns acolo – medicamentele nu-i lipseau, era spalat zilnic, in plus, avea activitati impreuna cu ceilalti batrani. Acum insa, se pare ca starea lui de sanatate s-a agravat si a ajuns la spital, scrie ciao.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.