Primul caz de coronavirus confirmat intr-o Primarie din Prahova

A fost confirmat primul caz de COVID-19 la o Primarie din Prahova, fiind vorba de Poiana Campina. O angajata din administratia locala a fost testate dupa ce prezenta simptome iar rezultatul a fost pozitiv.

Prefectura Prahova a anuntat, sambata, ca a fost inregistrat primul caz de confirmare cu COVID-19 intr-o primarie din judetul Prahova.

„Este vorba despre o angajata din administratia locala. Aceasta prezentand simptomele specifice noului coronavirus. In prima faza, si-a contactat medicul de familie si, ulterior, a sunat la 112, fiind transportata cu o ambulanta la Spitalul CFR Ploiesti. In urma testului, rezultatul a fost pozitiv, fiind transferata la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Ploiesti”, a transmis sursa citata.

Directia de Sanatate Publica a inceput o ancheta epidemiologica, in urma careia s-a stabilit ca exista 25 de contacti care au intrat in auto-izolare, pana in data de 27 aprilie.

Publicitate

Nu a putut fi insa identificat contactul-sursa. Primaria va ramane inchisa pana pe 27 aprilie.

Intre timp, a inceput testarea angajatilor si se vor face si ample proceduri de dezinfectie. Surse din administratia judeteana au precizat ca este vorba de Primaria din Poiana Campina, printre persoanele izolate fiind si primarul comunei.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.