Veste buna! Kaufland face angajari. Peste 250 de posturi libere. Ce salarii se ofera

Lantul de retail Kaufland face angajari masive in mai multe orase. Este vorba de 250 de posturi vacante in Bucuresti, dar si in Iasi, Craiova, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Calarasi si altele. De asemenea, personalul este cautat si pentru inaugurarea a doua magazine in Capitala. Cei care vor ajunge sa lucreze in magazinele Kaufland vor beneficia de numeroase avantaje, printre care si un salariu atractiv.

Kaufland face angajari. Peste 250 de posturi libere

Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt in magazinele din Bucuresti. Este vorba de peste 200 de posturi libere in cadrul celor doua magazine noi, ce vor fi deschise pana la inceputul verii. Locatiile sunt str. Energeticienilor nr. 13-15, respectiv str.Theodor Pallady nr. 51.

In ultima luna si jumatate, peste 8.000 de romani au aplicat pentru un post la Kaufland, mai informeaza retailerul.

Publicitate

Posturile disponibile la nivelul intregii companii, ofera oportunitati pentru toate palierele de experienta: de la trainer pana la manager; responsabili in magazin, lucrator comercial, sef de raion; in centrele logistice, electrician, lacatus mecanic sau chiar in birourile centrale, in departamentele de Vanzari, Resurse Umane sau Expansiune.

In aceasta perioada, interviurile au loc la telefon sau online, iar aplicatiile se depun pe www.cariere.kaufland.ro .

Citeste si articolul :   Cand se redeschid scolile in Romania. Anuntul ministrului Sanatatii.

Viitorii angajati Kaufland vor beneficia de un salariu de 3.650 lei brut, valabil in companie de la 1 martie 2020, cu 60% peste salariul minim din Romania. De asemenea, sunt puse la dispozitie si programe de dezvoltare profesionala, servicii suplimentare pentru o viata sanatoasa si echilibrata si chiar un loc de munca stabil, cu un program flexibil.

Pentru siguranta angajatilor sai, Kaufland a instituit o serie de masuri de preventie, conform situatiei cu care se confrunta tara noastra in prezent: asigurarea de echipamente si substante dezinfectante; dezinfectarea frecventa a spatiilor comune si a obiectelor de uz larg; amplasarea benzilor de siguranta de minim 2 metri si a geamurilor de protectie la casele de marcat; reducerea aglomerarii prin permiterea accesului in magazin in grupuri restranse; amplasarea covoarelor pentru dezinfectare la intrare in unele magazine si informarea clientilor cu privire la normele de siguranta, scrie huff.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.