ULTIMA ORA: Italia lovita de un cutremur puternic, chiar in zona afectata de coronavirus

Un cutremur a zguduit astazi nordul Italiei in regiunea cea mai grav lovita de pandemia de coronavirus.

Cutremurul cu magnitudinea de 4,3 a izbit in apropiere de Coli, in Emilia-Romagna, la aproximativ 29 de mile nord-est de Genova, scrie The Sun

seismul

Cutremurul a avut loc in apropiere de Genova in nordul Italiei in aceasta dimineata.

Publicitate

Cutremurul a fost inregistrat la ora locala 11.42 la o adancime de doar doua mile – ceea ce inseamna ca a fost resimtit mai puternic la suprafata.

Emilia-Romagna si Lombardia au fost cele mai mari focare de Covid-19 din Italia, care pana acum a rapus peste 23.000 de vieti.

cutremur Italia

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.