Un patron izbucneste in LACRIMI cand isi plateste pentru ultima data angajatii. „Sunt ultimii mei bani. Nu mai aveti joburi”

Criza financiara cauzata de pandemia de coronavirus a fost resimtita in intreaga lume.

Un angajator din Mexic a dovedit acest lucru si a inceput sa planga cand si-a platit ultima data angajatii.

Publicitate

Potrivit elcomercio.pe, Ramon Sesma Coronado (Ramon Sesma Coronado) este proprietarul a doua restaurante si al unei companii de contabilitate care ofera munca pentru 80 de angajati.

Mexicanul s-a filmat pe Facebook cand a anuntat cu lacrimi in ochi ca a sa companie la care lucrase 30 de ani a fost distrusa si ca nu mai poate plati salariatii.

Publicitate

„Ce sa fac? Ce sa fac cu ultimii bani care mi-au ramas? Ii dau guvernului taxe si asigurare sociala? Sau vi-i dau voua”, ii intreaba el pe angajati.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.