Simona Gherghe, reactie acida dupa ce au fost anuntate masurile de Paste: „Dumnezeu nu ar pune viata oamenilor in pericol, in numele Lui!”

Simona Gherghe nu a fost multumita de acordul incheiat intre MAI si BOR. Fosta prezentatoare a postat un mesaj dur pe social media dupa ce a auzit ca autoritatile au redus restrictiile in noaptea de Pasti.

In aceasta perioada, Simona s-a aratat foarte suparata pe actiunile intreprinse de autoritati, asa ca a decis sa publice un mesaj in care isi exprima nemultumirea. Vedeta a afirmat ca este suficient ca oamenii sa aprinda o lumanare in casa, nu este absolut necesar sa se mearga la biserica pentru a obtine Lumina.

Publicitate

Iata mesajul postat pe pagina de Facebook.

“Dumnezeu iubeste oamenii. Eu asa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viata oamenilor in pericol, in numele Lui! Ce nevoie aveau romanii ortodocsi de viermuiala asta, in Saptamana Mare? Se supara, oare, Dumnezeu, daca ne aprindeam fiecare o candela, in casele noastre, in tacere si in smerenie, cu gandul la parintii sau bunicii de care TREBUIE sa avem grija si sa-i protejam?

Nu se supara… Nu puteam sa avem si noi decenta si intelepciunea catolicilor? Credinta nu se masoara in lumina “sfanta” sau in “prescura” impachetata! Credinta inseamna sa-ti pese de cel de langa tine, inseamna sa ai grija de el, nu sa-i pui viata in pericol!”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

Simona Gherghe a spus de ce a plecat de la Acces Direct.

„Am simtit ca e momentul sa schimb ceva pe plan profesional. Cumva, lucrurile astea se intampla ciclic. Cand am preluat emisiunea, in 2010, eram dupa aproape 9 ani de stiri. Acum, am simtit ca am obosit. Nu e un format comod. Emotional, m-a consumat foarte tare. Si am decis sa ma retrag, ca sa las loc pentru ceva mai bun in viata mea.

In ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care sa se tot mute dintr-o parte in alta. Eu ma simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani si, daca aveam vreun motiv sa plec, plecam. Faptul ca inca sunt aici arata ca ma simt bine cu ceea ce am”, a mai precizat fosta prezentatoare.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.