Diddy Combs a gazduit un maraton de dans cu vedete, pentru a strange bani pentru personalul medical

Rapperul Sean „Diddy” Combs a organizat un maraton de dans online cu vedete, pentru a strange bani pentru personalul medical din zonele sarace din SUA. Naomi Campbell, Kelly Rowland, dar si Jennifer Lopez, fosta iubita a lui Diddy, au participat la eveniment, potrivit TMZ.

Rapperul Sean „Diddy” Combs a organizat un maraton de dans online, duminica, pentru a strange bani in beneficiul personalului medical din zonele sarace ale SUA.

„Eu si familia mea organizam un <dansadon>, toata lumea este invitata”, a scris Combs pe Instagram anuntand evenimentul. „Traim in izolare, dar vrem sa dansam”, a mai scris acesta.

Publicitate

„Hai sa dansam impreuna si sa strangem bani pentru personalul medical, pentru a le arata ca ii apreciem”, a fost indemnul lui Diddy.

Publicitate

Evenimentul, organizat in parteneriat cu organizatia caritabila Direct Action, a avut loc live pe contul de Instagram al lui Diddy.

LeBron James, DJ Khaled, Burna Boy, Megan Thee Stallion, Kelly Rowland, Winnie Harlow.Rita Wilson, Ava DuVernay si Naomi Campbell s-au numarat printre vedetele care au participat la „dansadon”.

Citeste si articolul :   Blue Air anunta zboruri suplimentare in iunie care acopera 21 de destinatii din 11 tari

De asemenea, Jennifer Lopez, fosta iubita a lui Diddy Combs, a participat la eveniment alaturi de viitorul ei sot, Alex Rodriguez, informeaza TMZ.

Potrivit lui Diddy, evenimentul a generat peste 3 miliioane de dolari in primele ore de la debut.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.