Cum arata noua tabara a concurentilor ”Survivor Romania”! Imagini cu noua casa a echipelor

Faimosii si Razboinicii au trecut intr-o noua etapa la ”Survivor Romania”.

Concurentii au avut parte de o petrecere de pomina, unde au mancat, au dansat si au socializare intre ei. Ambele echipe au avut parte si de o seara deosebita, acestia dormind intr-o vila superba, cu piscina.

Publicitate

poza 3

Dar cum visul frumos nu tine mult, Faimosii si Razboinicii s-au intors in noua lor tabara. Acum ambele echipe stau impreuna si au un spatiu comun de impartit.

Publicitate

poza 1

poza 2

poza 4

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.