Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru spitalele din Romania

Numarul 2 in clasamentul WTA, Simona Halep, si iubitul ei, Toni, au donat 30.000 de euro pentru spitalele din Romania, in lupta contra coronavirusului. Fostul lider mondial se afla in izolare la domiciliu de la inceputul lunii martie.

Simona Halep (28 de ani, nr. 2 WTA) s-a implicat in lupta contra coronavirusului. Fostul lider mondial a povestit cum i-a venit ideea sa doneze 30.000 de euro cadrelor medicale, care isi risca viata pentru a salva alte mii de vieti.

„Aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu ma uit la stiri, dar stateam in casa cu Toni, cu prietenul meu, si am vazut cat e de greu pentru toata lumea. Am decis amandoi sa donam, a fost un moment venit din interior. Indiferent de suma, trebuie sa donez. A venit din suflet. Nu imi place sa anunt oficial aceste donatii. Doctorii si romanii au nevoie de ajutor”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

Publicitate

Simona Halep a vorbit despre cum este viata in izolare. Inchisa in casa de la inceputul lunii martie, ea a precizat ca face sport zilnic, cate doua ore pe zi, ca a slabit doua kilograme si ca nu se pricepe in bucatarie. In plus, sportiva din Constanta a spus si ce ii lipseste cel mai mult in aceasta perioada.

„Imi lipseste faptul ca nu mai pot iesi cu prietenii, nu ne mai putem strange, imi placea mult sa ies in oras, sa stam sa radem, sa povestim. Eu una m-am izolat complet, nu am avut intalnire cu cineva pe care nu-l cunosc de pe 9 martie! Faptul ca stau deja de 6-7 saptamani acasa, intr-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am mai facut asta am si uitat de cand! Dorm mai mult si pot sa spun ca e un moft”, a mai spus Simona Halep.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.