Prima vedeta din Romania diagnosticata cu coronavirus. A fost transportata la spitalul Matei Bals

Prima vedeta din Romania diagnosticata cu coronavirus este Roxana Marinescu, fostul iepuras Playboy. Aceasta se afla acum internata la spitalul Matei Bals.

Roxana Marinescu, prima vedeta din Romania testata pozitiv de COVID-19

Roxana Marinescu-Schwatz a fost diagnosticata cu noul coronavirus, dupa ce in urma cu cateva a intampinat probleme respiratorii care au trimis-o cu gandul la o posibila infectare. Si nu s-a inselat. Testul a iesit pozitiv. Fostul iepuras Playboy a decis sa nu astepte ca starea sa i se agraveze si a sunat la urgenta. Aceasta a fost transportata la un spital din Bucuresti, unde ulterioe a fost testata pentru COVID-19, test care a iesit pozitiv.

Roxana Marinescu

Sotul ei, Victor Schwartz, a fost cel care a confirmat informatiile, pentru Cancan.

„Acum cateva seri, Roxana a intampinat mici dificultati respiratorii si legate de simtul mirosului. Pentru ca s-a panicat, eu i-am spus sa sunam la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au facut testul si dupa aceea au adus-o acasa. Dupa doua zile, cand am realizat ca rezultatul intarzie, am inceput sa ma agit si sa dau telefoane.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu a aratat de ce a fost batuta! De la cine a pornit scandalul

Am descoperit ca este diagnosticata pozitiv si mi-au spus ca o sa vina un echipaj ca sa o duca la spital si sa o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus ca, pana nu o sa ii iasa doua teste, nu o lasa acasa’, a declarat Victor Schwartz, potrivit wowbiz.ro

Autor