Mesaj tulburator transmis de fiica lui Cristian Stupiuc, ambulantierul care s-a stins de coronavirus: „Sa ne lasati sa il plangem linistiti”

Disparitia lui Cristian Sorin Stupic, ambulantierul din Suceava diagnosticat cu coronavirus, a socat intreaga Romanie. Fiica barbatului a carui menire era sa salveze vietile altuia cere ca familia sa fie lasata sa il planga in liniste pe unul dintre eroii acestor zile grele.

Fiica lui Cristian Stupiuc, ambulantierul decedat de coronavirus, de la Suceava, mesaj emotionant

Ambulantierul sucevean urma sa implineasca 53 de ani pe 24 aprilie. In loc de aniversare alaturi de cei dragi, familia il va vizita de acum doar la cimitir.

Fata acestuia a vorbit pentru prima oara despre drama care i-a lovit familia si a spus ca el nu s-a considerat niciodata erou, asa cum a scris presa despre el, ci ca tot ce a facut a fost din convingere. Credea mult in ceea ce facea fara sa astepte lauri.

Publicitate

„Marti, 7 aprilie, am pierdut un om extraordinar din viata mea. Mi-a fost si mama si tata si cel mai bun prieten, iar acum, din pacate, nu mai e. Mai aveam multe planuri impreuna, pe 24 aprilie e ziua lui, iar acum trebuie sa il vizitez din pacate la locul de veci”, a scris Cristina Ungurian, fata lui Sorin Stupiuc, potrivit Monitorului de Suceava.

„Primesc multe mesaje si apeluri, am vazut ca e numit erou in media. Cred ca nu s-ar fi obisnuit cu titlul asta, el e un om modest care nu a vrut sa iasa in evidenta prea mult. A fost un om corect, cu principii, ura minciuna si si-a dedicat toata viata pentru mine si pentru serviciu. A fost intr-adevar erou, dar e eroul nostru, al familiei si am fi preferat sa ramana doar pentru noi erou in viata si sa ne bucuram ca si pana acum de fiecare moment”, a completat femeia plina de durere.

Citeste si articolul :   Aurel Padureanu, revoltat, la o luna dupa decesul Corneliei Catanga: „A promis Becali ca ne ajuta. N-a facut nimic...."

„Am scris aceste randuri pentru ca am fost contactati de presa, insa in momentele astea vrem doar sa ne lasati sa il plangem linistiti. Cuvintele sunt de prisos acum. Dumnezeu sa il ierte!”, a incheiat aceasta.

Barbatul de 52 de ani s-a izolat acasa, dupa ce fusese convins ca va putea lupta cu boala fara sa fie sub supraveghere medicala la spital. Starea acestuia s-a deteriorat de la o zi la alta, iar ambulanta nu a mai reusit sa il salveze, scrie fanatik.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.