Gestul unei asistente impresioneaza mii de romani. Ce a facut Lacramioara pentru pacientii sai

O asistenta medicala, care se afla in prima linie in lupta impotriva coronavirusului s-a hotarat ca trebuie sa le arate pacientilor infectati cu noul virus ca desi este imbracata cu costumul de protectie, este aceeasi persoana optimista si empatica.

Ministerul Apararii Nationale a postat pe pagina sa de Facebook poza asistentei si mesajul acesteia.

“Nu imi place sa intru in salonul pacientilor mei, si asa speriati de tot ce se intampla, acoperita din cap pana in picioare.

Articolul continuă după reclame

Nu pot sa fac nimic in privinta costumului de protectie, dar azi m-am gandit sa imi lipesc in piept o fotografie cu mine zambind, sa ii asigur ca sunt acelasi asistent medical empatic si optimist si ca totul va fi bine.

Publicitate

Am simtit imediat cand m-au vazut ca a fost cea mai buna idee.” – asistent medical principal Iulia Lacramioara Sterian”

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.