Vesti uriase din Spania. Autoritatie anunta ca s-a depasit varful epidemiei

Spania anunta ca a depasit varful epidemiei. Premierul Pedro Sanchez spune ca va urma o iesire treptata din carantina.

Spania a anuntat o scaderea numarului de morti din cauza coronavirusului, dupa doua zile de crestere.

683 de oameni au murit in ultimele 24 de ore, cu 74 mai putini decat miercuri.

Numarul total al deceselor a depasit in Spania 15.000.

Publicitate

A scazut si numarul de cazuri noi, in ultimele 24 de ore au fost confirmate aproximativ 5.756, iar peste 4.100 de oameni s-au vindecat si au fost externati.

Spania a depasit varful epidemiei de coronavirus si va incepe treptat ridicarea restrictiilor impuse de masurile de carnatina, a anuntat in fata unui Parlament aproape gol, premierul Pedro Sanchez, potrivit AP.

„Datele, logic, cu toata prudenta, putem sa spunem ca sunt pozitive. Am depasit varful de contagiune al (epidemiei, n.r.) COVID-19. Ne aflam aproape de inceputul pantei descendente, ceea ce numim deescaladare”, a spus seful Executivului de la Madrid.

Citeste si articolul :   Rezultate partiale 8 decembrie. PMP ramane sub prag

Revenirea la normal se va face in etape. Pana atunci, Pedro Sanchez a cerut legislativului prelungirea starii de urgenta pana pe 26 aprilie.

(sursa: Mediafax)

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.