Ecaterina Andronescu: „E clar ca anul scolar ingheata, daca profesorii vor fi in somaj tehnic!”

Ecaterina Andronescu sustine ca masurile luate pana acum sunt doar „din pix” Si ca acestea pot afecta pe termen lung si foarte lung economia si invatamantul romanesc.

„As vrea sa fac urmatoarele comentarii: daca se ajunge la somaj tehnic in invatamant, automat anul scolar si universitar ingheata! CAre sunt consecintele? Cine isi asuma sa sacrifice un an din viata unui elev sau al unui student? Este un lucru extrem de important!

Apoi, cine a facut evaluarile sa vada cat usnt cheltuielile pentru refacerea acestui an? Sunt niste lucruri din pix la care nimeni nu s-a gandit! Apoi ce se intampla cu economia? Pentru ca sigur se ingheata anul. Ce se intampla cu economia daca un an de zile nu primeste nicio resursa umana”, spune Ecaterina Andronescu, potrivit huff.ro.

Va reamintim ca pana la aceste momente nu s-a luat nicio decizie in ceea ce priveste situatia anului scolar care in scurt timp urmeaza sa se incheie. Starea de urgenta fiind prelungita, lucurile din jurul nostru nu vor avea sansa de a se schimba, astfel ca oamenii, elevii si studentii isi vor continua activitatile acasa.

Mediul online este exploatat la maximum, insa oricat s-ar incerca nu poate fi egalat cu activitatile reale. Pentru elevi si mai ales pentru cei aflati in ani terminali reprezinta o problema foarte mare posibilitatea inghetarii anului scolar, dar si amanarea incheierii acestuia in iunie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.