Cluj: Aglomeratie la Aeroportul din Cluj. Mii de oameni pleaca spre Germania, la munca

Aproape 2.000 de persoane din judete din Transilvania si Moldova au venit, joi, in parcarea din fata Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura.

Directorul Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca in cursul zilei sunt prevazute 12 curse care pleaca spre destinatii din Germania – Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe si Dusseldorf.

Articolul continuă după reclame

„De pe aeroportul clujean pleaca joi 12 curse charter spre spre destinatii din Germania – Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe, Dusseldorf. Desi primul zbor a plecat la ora 13, organizatorii care duc muncitori din judete din Transilvania si Moldova la munca in agricultura i-au adus pe acestia de dimineata. Iar oamenii stau in parcarea din fata aeroportului, este vorba de aproximativ 1800 de persoane”, a spus Ciceo.

Conducerea aeroportului a cerut sprijinul Prefecturii, Jandarmeriei si Politiei pentru gestionarea situatiei.

Publicitate

Alte curse charter spre Germania cu muncitori sunt programate sa plece sambata si duminica.

Citeste si articolul :   Anuntul momentului despre pensii!

Zborurile de joi sunt programate pana la ora 21.

(sursa: Mediafax)

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.