Avem o veste buna din Romania. Numarul persoanelor vindecate creste. Bilantul oficial pentru ziua de 9 aprilie

Pana miercuri, la nivel national au fost prelucrate peste 47.200 teste, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 631 de apeluri la numarul unic de urgenta 112 si 2.505 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisa special pentru informarea cetatenilor.

Alte 441 de noi cazuri de imbolnavire de COVID-19 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, de la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica.

Pana astazi, 9 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate si externate.

Publicitate

Totodata, pana acum, 229 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Dolj, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timis, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Satu Mare, Sibiu, Ialomita, Bistrita-Nasaud, Covasna, Dambovita, Vrancea, Galati, Caras-Severin, Mures, Giurgiu, Bihor, Arges, Vaslui, Botosani, Alba, Salaj, Brasov si Mehedinti, au decedat.

Citeste si articolul :   Ionut Dolanescu, in doliu: "Ne-a parasit pentru totdeauna"

La ATI, in acest moment, sunt internati 178 de pacienti, precizeaza stirileprotv.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.