Cand se intorc elevii din Romania la scoala! Anuntul facut de Ministrul Educatiei

Elevii si studentii sunt in vacanta fortata dupa ce autoritatile au decis sa inchida scolile si universitatile din cauza pandemiei de coronavirus.

In prezent, toti se intreaba cand vor putea reveni la cursuri. Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca nu exclude posibilitatea ca elevii si studenti sa se intoarca in salile de curs dupa sarbatorile de Paste.

Cand se intorc elevii din Romania la scoala

Suntem inca sub incidenta decretului prin care toate cursurile, inclusiv cele din mediul universitar, sunt suspendate. Daca este necesar, probabil ca se va prelungi (decretul pentru starea de urgenta – n.r.), dar la momentul acesta, nu putem sa spunem in mod clar. Trebuie sa privim lucrurile in functie de evolutia pandemiei de coronavirus din Romania. Cred ca in aceste momente este foarte important pentru noi toti sa ne stim copiii in siguranta si sanatosi”, a spus Monica Anisie, potrivit digi24.ro.

Publicitate

Publicitate

Intrebata daca este posibil ca vacanta sa fie prelungita pana dupa Paste, Monica Anisie a declarat: “Daca este vorba despre siguranta si sanatatea copiilor, voi fi prima care voi solicita ca aceasta situatie sa se prelungeasca, pentru a nu-i pune in niciun moment in pericol pe copii si pe studenti”, scrie kanald.ro

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.