ULTIMA ORA: Fostul ofiter din mai care a infectat mai multe persoane cu COVID-19 a fost externat

Fostul ofiter mai care a mintit ca nu a calatorit in strainatate si care a infectat zeci de persoane cu COVID-19 a fost externat, confrom unor surse. Barbatul nu le-a spus, initial, autoritatilor ca a calatorit in Israel.

Conform unor surse, fostul ofiter MAI care a infectat zeci de persoane cu COVID-19 a fost externat.

Barbatul a fost internat initial la Spitalul de Urgenta „Dimitrie Gerota”, unitate medicala care a intrat in carantina totala.

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, saptamana trecuta, ca in spital a fost facuta dezinfectarea si igienizarea iar activitatea a fost reluata. Cu toate astea, spitalul nu primeste noi pacienti deocamdata.

Publicitate

Barbatul nu a declarat, initial, ca a calatorit in strainatate, iar ulterior, autoritatile au stabilit ca el s-a intors din Israel la finalul lunii februarie.

Fostul ofiter MAI are deschis pe numele sau un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce ar fi infectat zeci de persoane, pacienti si cadre medicale de la Spitalul de urgenta „Dimitrie Gerota”, mentioneaza Mediafax.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.