Cand scapam de vremea urata. Prognoza meteo, oficiala, pe toata saptamana

Vremea va fi in general frumoasa, dar rece pentru aceasta data dimineata si noaptea. In urmatoarele zile se asteapta temperaturi maxime de 21 de grade.

PROGNOZA METEO LUNI

Vremea va fi in general frumoasa, dar rece pentru aceasta data dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult senin. Pe parcursul zilei vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55…60 km/h in judetul Constanta si estul judetului Tulcea si de 75…80 km/h in zona montana si submontana a judetelor Caras-Severin si Mehedinti, iar in regiunile sudice si sud-vestice, va avea viteze cuprinse in general intre 40 si 50 km/h; in restul timpului si al teritoriului va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 grade pe litoral si 19 grade in regiunile vestice, iar cele minime intre -6 si 6 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest. Noaptea se va semnala bruma in Transilvania, Maramures si local in celelalte zone, indeosebi in cea deluroasa.

VREMEA IN BUCURESTI va fi in general frumoasa, dar rece pentru aceasta data dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va avea intensificari pe parcursul zilei, cu viteze in general de 45…50 km/h, dar incepand din orele serii va slabi treptat in intensitate. Temperatura maxima va fi de 16…17 grade, iar cea minima de 0…2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca, unde vor fi conditii de bruma.

Citeste si articolul :   Monica Pop a gasit vinovatul pentru cresterea cazurilor de COVID: "Tataru a avut dreptate"

PROGNOZA METEO MARTI

Valorile termice vor fi in crestere usoara fata de intervalul anterior in cea mai mare parte a tarii, insa vremea se va mentine rece pentru aceasta data dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari indeosebi in sudul Banatului si in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 9 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre -10 grade. In special noaptea, se va semnala bruma, local in centrul tarii si pe arii restranse in rest. Izolat, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

VREMEA IN BUCURESTI

Valorile termice vor marca o crestere usoara fata de intervalul anterior, astfel ca maxima va fi de 17…18 grade, iar minima de 2…4 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca, unde vor fi conditii de bruma. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea va fi frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca usor in toate zonele. Temperaturile maxime se vor situa in jurul celor normale in sud si in sud-est si peste cele caracteristice perioadei in restul tarii si se vor incadra intre 10…13 grade pe litoral si 20…21 de grade in nordul si nord-estul teritoriului. Minimele termice vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, mai scazute in depresiuni, pana spre -7 grade in cele din estul Transilvaniei, dar si mai ridicate in Dealurile Crisanei.

Citeste si articolul :   Medic roman! Cum actioneaza vaccinurile anti-COVID: "E doar un extraterestru care..."

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va fi moderat in sud-estul teritoriului si in extremitatea de sud-vest si va sufla in general slab in rest. La sfarsitul noptii, se va produce bruma pe suprafete restranse in zonele depresionare si izolat in cele deluroase si vor fi conditii de ceata.

VREMEA IN BUCURESTI va fi frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca usor, astfel ca maxima se va situa in jurul a 19 grade, iar minima va fi de 1…5 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla moderat pe parcursul zilei, apoi slab.

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca valorile termice vor fi mai ridicate decat cele obisnuite in prima decada a lunii aprilie in toata tara; maximele se vor incadra intre 16 si 23 de grade, mai scazute pe litoral, iar minimele intre -2 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 12 grade in nordul litoralului. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Se va mai produce bruma pe spatii mici in depresiuni si izolat vor fi conditii de ceata.

Citeste si articolul :   Sosoaca, acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat: „Primeste 25.000 de euro pe luna ca sa omoare peste 25.000 de oameni”

VREMEA IN BUCURESTI va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 21…22 de grade, iar cea minima de 4…8 grade.

DE VINERI PANA DUMINICA Vremea se va mentine mai calda decat normal pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii. Ploi slabe vor fi posibile pe spatii mici in nord si in est, scrie romaniatv.net.

Autor