Zeci de fiole cu sange, aruncate pe marginea unui drum din Dolj

Zeci de fiole cu sange au fost aruncate pe marginea unui drum din Dolj. Politistii incearca acum sa afle daca sangele este uman sau de animale si cum au ajuns fiolele pe marginea drumului.

Politistii din Dolj au fost sesizati, sambata, de o persoana, ca pe marginea drumului, intre localitatile Tuglui si Calopar, sunt aruncate zeci de fiole cu sange.

Potrivit unor surse locale, in apropiere ar fi fost gasite si mai multe cutii cu medicamente de uz veterinar.

Politistii au ridicat fiolele si asteapta rezultatul unei expertize pentru a afla daca sangele este uman sau provine de la animale. Anchetatorii trebuie sa afle si cum au ajuns eprubetele pe marginea drumului.

“In cursul zilei de ieri, politistii doljeni au fost sesizati cu privire la faptul ca, intre localitatile Tuglui si Calopar, in afara partii carosabile, au fost gasite mai multe fiole ce par sa contina sange. Politistii Serviciului Arme, Exlozivi si Substante Periculoase Dolj s-au deplasat la fata locului si au ridicat, in vederea continuarii cercetarilor, materialele gasite in zona respectiva, natura acestora urmand a fi stabilita”, a declarat, pentru Mediafax, Cosmin Gradinaru, purtator de cuvant IPJ Dolj.

Citeste si articolul :   Turcia, destinatia preferata de romani pentru circuite si revelion, in ultimele luni din an

Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, politistii au intocmit un dosar penal pentru “poluarea prin evacuarea, in atmosfera sau pe sol, a unor deseuri ori substante periculoase”, scrie antena3.ro.

Autor