In plina pandemie de coronavirus a aparut SPERANTA! Coroana de spini a Mantuitorului Iisus Hristos a inflorit

In Italia a aparut o raza de lumina si speranta. Frunzele si florile au aparut pe ramurile uscate ale coroanei de spini aflata la picioarele Mantuitorului Iisus Hristos de pe un crucifix dintr-o bisera din orasul Ponza. Acest lucru se intampla de cateva luni in biserica parohiala Sfintii Silverio si Domitilla.

Coroana a fost facuta de navigatorii insulei si asezata pentru devotament la picioarele lui Hristos. Mare a fost surpriza enoriasilor si credinciosilor cand, in perioada de Craciun a anului trecut, cateva ramuri mici au inceput sa iasa din crengile uscate. Acest fenomen  s-a repetat in ultimele zile, dar de data aceasta au aparut si flori, chiar la picioarele lui Isus, mentioneaza leggo.it

coroana de spini

Preotul paroh al bisericii din portul Ponza a impartasit fotografiile fericitului eveniment pe Facebook si a comentat: „Asta ma face sa ma gandesc astazi, ca, din cauza suferintei, Domnul da nastere sanatatii, linistii, vietii, bucuriei. El deja ne da frunze si flori. Ca acesta este un semn de speranta pentru noi si pentru intreaga umanitate “.

speranta

„Pentru cei credinciosi, acesta este un semn ca rugaciunile noastre in aceste zile de grea incercare sunt ascultate cumva. Este un semn bun. ”

articolul din Italia

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.