Orban avertizeaza: Toti cei care vor veni de duminica in tara vor petrece Pastele in carantina

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca toti romanii care vor veni in tara, incepand de duminica, nu vor petrecere Pastele „in conditii normale”, ci vor intra in carantina, in centrele special amenajate in acest sens.

Vreau sa transmit un mesaj foarte clar. Toti cei care vor veni incepand de maine (n.r. duminica ) vor fi obligati sa intre in carantina. Deja numarul tarilor care au trecut in „Zona rosie” s-a marit semnificativ”, a spus, sambata, Ludovic Orban, dupa intalnirea avuta cu ministrul Marcel Vela, la sediul Ministerului de Interne.

El a precizat, referitor la centrele de carantina existente, ca au fost sesizate foarte putine nereguli si a transmis un mesaj de apreciere pentru cei care respecta regulile de convietuire acolo.

In legatura cu situatia de la Tandarei, premierul a precizat ca sunt localitati, unde este greu sa se explice oamenilor sa respecte conditiile de izolare, desi au fost marite efectivele.

Publicitate

„Avem 13.000 de romani care sunt cazati in centrele de carantina si ii apreciez pentru faptul ca respecta regulile. Avem probleme in Tandarei pentru ca unele persoane nu respecta regulile. Cine nu respecta izolarea va fi pus in carantina, iar costurile vor fi suportate individual. Autoritatile sunt implicate cu toate fortele pentru respectarea acestor reguli”, a mai spus liderul Executivului, potrivit stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.