Nu e gluma: Un politist local a fost amendat de un politist rutier, pe care acesta il chemase in ajutor, ambii fiind in timpul serviciului

Dupa ce un politist local si-a chemat in sprijin colegul de la rutiera, acesta l-a amendat pentru ca nu a vrut sa se legitimeze. Amandoi incercau sa rezolve aceeasi problema: sanctionarea unor persoane care nu aveau asupra lor declaratii.

Un politist local din Constanta a oprit o masina in care erau mai multe persoane fara declaratiile pe propria raspundere impuse de Ordonanta Militara. Pentru ca soferul mirosea a alcool, politistul local a chemat in sprijin si un echipaj al Politiei Rutiere.

Publicitate

Ajuns la fata locului, politistul rutier l-a testat pe sofer cu etilotestul si a constatat ca a baut. In momentul in care a inceput sa completeze procesul verbal, i-ar fi cerut politistului local buletinul, pentru a completa datele sale in actul constatator, el fiind cel care a oprit masina initial.

Iritat, politistul local a refuzat sa ii arate colegului sau buletinul.

Publicitate

In acel moment, politistul de la rutiera si-a amendat colegul de la locala cu suma de 500 de lei pentru refuzul de a se legitima.

Citeste si articolul :   Nelu Tataru, despre al patrulea val al pandemiei de coronavirus: „Cred ca valul patru va fi dupa o mobilitate mai accentuata"

Situatia este verificata intr-o ancheta interna inceputa de IPJ Constanta.

IPJ a mentionat totodata, vineri, ca temeinicia si legalitatea procesului-verbal de contraventie pot fi analizate doar de instanta de judecata.

Citeste mai multe pe marketpedia.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.