Sofia Vicoveanca, mesaj dur, dupa ce s-a spus ca este bolnava de COVID-19

Sofia Vicoveanca a trecut printr-o experianta foarte neplacuta ieri, de 1 aprilie. Cineva a lansat zvonul ca ar fi infectata cu noul tip de coronavirus si s-ar afla in stare grava. Artista a decis sa publice un mesaj pe retelele de socializare pentru a explica care este situatia.

Sofia Vicoveanca, mesaj dur, dupa ce s-a spus ca este bolnava de COVID-19

Sofia Vicoveanca traieste in Suceava, asa ca nu a fost greu de crezut pentru fanii sai ca ar putea fi infectata cu coronavirus. Artista in varsta de 78 de ani s-a revoltat si a postat un mesaj acid la adresa persoanei care a lansat acest zvon de prost gust. Ea se afla intr-o stare buna, este perfect sanatoasa si se bucura de timpul liber pe care il are.

Ea si-a indemnat toti prietenii sa distribuie mesajul ei pentru ca zvonurile false sa nu ajunga mai departe, scrie huff.ro.

Publicitate

“Prieteni dragi ,

Publicitate

De 1 aprilie se fac farse… Ei, NU! ‘Cineva’ a postat pe FB ca S.V. (adica eu) este infectata cu VIRUS in stare grava… Acelui care a ‘scornit’ asa o MINCIUNA, ii zic: ‘nu sapa groapa altuia, ca pici in ea’… Eu respect toate sfaturile medicilor, mi-ati trimis multe comentarii (pt. care va multumesc din inima)… SUNT OK! Stau in casa, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cantece (habar n-aveti ce va pregatesc)… si stau de vorba cu d-stra ZILNIC.

Citeste si articolul :   Nu e gluma: Un politist local a fost amendat de un politist rutier, pe care acesta il chemase in ajutor, ambii fiind in timpul serviciului

Daca va este la indemana (si nu cer prea mult), puteti posta pe paginile d-stra acest mesaj… sa stie o lume ce JIGODII se gasesc printre noi…!

Eu continui sa va tuc sufletul cu urari de bine, rabdare… si Fruntea SUS!”, este mesajul scris de Sofia Vicoveanca pe Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.