O soferita romanca de TIR duce alimente italienilor din focarele de coronavirus

Crina Micnescu, o soferita romanca de TIR, stabilita in Italia, originara din Bumbesti-Jiu, judetul Gorj, lucreaza de ani de zile ca sofer profesionist, iar in aceasta perioada duce alimente italienilor din focarele de coronavirus.

Cursele s-au inmultit in ultima perioada, astfel ca soferita romanca munceste la foc continuu.

Conduce un camion de 40 de tone si transporta alimente, legume, fructe si ale produse perisabile ce trebuie sa ajunga in toate zonele din Italia, inclusiv in acele localitati considerate a fi focare de coronavirus.

“Traiesc dupa principiul ca o singura data se moare. Noi nu avem ce face. Trebuie sa circulam. Am un camion cu frig, cu marfa perisabila, fructe, legume. Daca noi ne oprim, ce se intampla?

Publicitate

Am de facut mai multe curse ca de obicei, pentru ca multi oameni au instinctul de a-si face provizii. Mie nu imi este frica de faptul ca o sa ma infectez, pentru ca sunt singura in cabina. In plus, la unitatile unde incarc si descarc nu mai esti lasat sa intri inauntru.

Cobor din cabina, deschid usile, masina este pusa la rampa, descarca, apoi inchizi usile si pleci. Am gel dezinfectant pe care il folosesc de fiecare data cand cobor sau cand urc. Pastrez distanta. Am mers si in Lombardia, dar mai mult fac curse in regiunea Veneto: Treviso, Padova, Ferrara. Nu pot sa nu plec intr-o cursa, ca sunt trimisa in focare. Am fost la Padova, in Milano si in Lodi, acolo un de a fost primul caz. Eu imi fac munca asa cum am facut-o si pana acum”, a declarat Crina pentru igj.ro.

Citeste si articolul :   Surse: Sotul Andreei Esca, internat la Terapie Intensiva

Soferita romanca a explicat ca pandemia de coronavirus a facut numeroase victime, dar a schimbat si oamenii.

“Cred ca a devenit si o boala psihologica. Barurile sunt toate inchise. Nu ai unde sa opresti ca sa te duci la baie. Opresti la anumite firme sa descarci si la cat sunt de speriati nu isi dau voie sa te duci la baie. Mi s-a intamplat acest lucru. Nu am fost lasata sa merg la baie. Oamenii sunt mai mult stresati”, a explicat Crina.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.