Suceava, oras inchis. Carantina cu arma in mana

Militari inarmati, politisti si jandarmi pazesc, de marti, intrarile si iesirile din Suceava, dupa ce orasul si opt comune din jur au intrat in carantina totala din cauza numarului mare de localnici contaminati cu noul coronavirus.

Intrarile si iesirile din Suceava sunt pazite de soldati inarmati.

Politisti si jandarmi, toti cu masca pe figura, completeaza filtrul care inconjoara zona de carantina.

Oricine incearca sa treaca de aceasta zona este intors din drum, marti, daca nu face parte din serviciile militare sau de urgenta.

Publicitate

Orasul Suceava si opt comune de langa acesta sunt in carantina totala din 31 martie, astfel ca nimeni nu mai intra si nu mai iese din acea zona.

Decizia a fost luata pentru a limita contaminarea cu noul coronavirus.

Luni noaptea, cand a fost anuntata carantina, din 2.109 cazuri, 593 erau in orasul Suceava. In total, peste 110.000 de localnici sunt blocati in zona din cauza epidemiei.

Citeste si articolul :   Klaus Iohannis, decizia momentului privind pensiile speciale

(sursa: Mediafax)

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.