13 cadre medicale de la Spitalul CF Timisoara au demisionat, de frica sa nu se infecteze

Demisii in bloc la Spitalul Cai Ferate din Timisoara. 13 cadre medicale au demisionat de teama sa nu se infecteze cu noul coronavirus sau pentru ca nu au suficiente materiale de protectie.

Managerul spitalului, Marius Olaru, a confirmat pentru Stirile Pro TV faptul ca este vorba despre 13 demisii: 10 asistente medicale si 3 infirmiere.

Publicitate

El spune ca principalul motiv invocat a fost teama de infectare cu coronavirus, precum si lipsa echipamentelor.

Managerul spitalului a mai spus ca existaa cateva echipamente de protectie, obtinute cu ajutorul donatiilor, insa niciunul de la autoritatile publice.

Publicitate

Demisiile din Timisoara vin la scurt timp dupa ce, la Spitalul din Orastie, 11 angajati si-au dat demisia. De asemenea, la Arad, 8 medici si-au depus dosarul de pensionare.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.