HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU APRILIE 2020. Mercur Retrograd aduce haos, frica, suspiciune, panica, nesiguranta,

Cristina Demetrescu a consultat astrele si a ajuns la concluzia ca anul 2020 este unul al incercarilor in care semnele zodiacale avea parte de haos, impulsivitate si tensiune. Renumitul astrolog a marturisit in emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3 ca luna aprilie va fi una foarte grea.

Cristina Demetrescu despre luna aprilie: Mercur Retrograd aduce haos

Cristina Demetrescu spune ca cea mai grea perioada de anul acesta va fi in luna aprilie. Conform previziunilor astrele Mercur va fi Retrograd, motiv pentru care tara noastra se va confrunta cu multe tensiuni, luand in calcul si epidemia de coronavirus care a ajuns si pe teritoriul tarii noastre si 12 persoane au fost infectate pana acum.

„La momentul acesta Soarele este in zodia Pesti. Pana pe data de 20 martie sunt in Pesti, apoi avem acest Mercur care este planeta comunicarii care s-a intamplat sa retrogradeze pe data de 16 februarie si are urmatorul traseu:

intre 16 februarie si 9 martie Mercur este Retrograd
din 4 martie a intrat in zodia Varsator, adica se intoarce tot Retrograd
din 13 martie intra direct pana pe 11 aprilie tot in zodia Pesti
din 23 martie pana in 2 iulie Saturn intra in Varsator si se mai elibereaza adunarea de planete, dar scapam de una si dam de alta”, a explicat astrologul, relateaza antena3.ro.
Mercur Retrograd aduce multe tensiuni in luna aprilie

„Asta inseamna ca mai vorbim despre probleme, despre sanatate, preocupari. Mercur este o planeta a comunicarii. Deci acest Mercur Retrograd aduce haos, frica, suspiciune, panica, nesiguranta, dizolvarea tuturor planurilor. A intors lucrurile cum n-a mai facut-o de foarte multa vreme”,

„Ma sperie tensiunile care apar in aprilie, aceasta perioada care poate sa aduca multe cheltuieli de urgenta. Tara poate sa aiba nevoie de bani pentru multe cheltuieli”, a continuat Cristina Demetrescu in emisiunea „Voi cu Voicu”.

Astrologul a mai precizat ca o asemenea situatie a mai avut loc in anul 2010 cand pe fondul unei Luni Negre in zodia Pesti tara noastra s-a confruntat cu o epidemie majora de AH1NI. La vremea respectiva norocul nostru a fost ca zodia a intrat in Jupiter rezolvand problema.

Citeste si articolul :   Semne ale zodiacului care au puteri magice

„Acest coronavirus s-ar putea sa ramana o problema pe undeva. Boala poate fi controlata, insa impactul major pe acea conjunctie poate sa schimbe lumea. Impulsurile sunt atat de mare incat se intampla tot felul de evenimente care, efectiv, pot baga economia internationala in recesiune”, a mai precizat astrologul, potrivit fanatik.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.