Un nou val de frig loveste Romania. Zonele unde va ninge in urmatoarele zile

Prognoza meteo 29 martie 2020. Duminica va domina atmosfera insorita, insa prin vestul, centrul, nord-vestul tarii, dar si in extremitatea de sud-est, se mai strang norii.

Asteptam averse si descarcari electrice, mai ales in Carpatii Occidentali, dar pe spatii restrinse o sa ploua si in regiunile intracarpatice.

Vantul va avea unele intensificari pe la munte, dar se va inteti si in timpul ploilor, iar la amiaza vom avea temperaturi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 20 de grade in sudul si estul tarii.

Prognoza meteo pe urmatoarele 3 zile

Publicitate

Bucuresti

Incepem saptamana cu vreme frumoasa si va fi in continuare mai cald decat ar fi normal la final de martie. Dupa pranz se ating 19 grade, iar in noaptea de duminica spre luni se vor inregistra 6-7 grade.

Publicitate

Marti, temperaturile scad accentuat si o sa avem atmosfera inchisa, poate si ceva precipitatii slabe sub forma de de ploaie si lapovita. Maxima va fi de 5-6 grade, iar minima de zero grade Celsius.

Citeste si articolul :   Fa asta azi, pana la asfintit si vei avea noroc tot restul anului

Miercuri, cerul va fi acoperit de nori si vor veni precipitatii slabe mixte. Vantul va avea intensificari si va spori senzatia de frig.

La munte

Luni, temperaturile incep sa scada. Vor predomina ninsorile si vantul va prinde putere. Ninsorile vor fi mai abundente in Carpatii Orientali si in Carpatii Meridionali.

Marti se raceste transant. O sa ninga in majoritatea masivelor si se va depune un strat consistent de zapada. Vantul va sufla mai tare la altitudini mari si va viscoli ninsoarea.

Miercuri se anunta inca o zi inchisa si rece. Va mai ninge slab in Carpatii Meridionali, in Carpatii de Curbura, dar si in Muntii Banatului, iar vantul va mai avea unele rabufniri.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.