ULTIMA ORA: Angajatul Spitalului Pitesti acuzat ca a furat masti, manusi si dezinfectanti, in libertate

Angajatul Spitalului din Pitesti acuzat ca a furat masti, manusi si dezinfectanti din spital este cercetat in libertate. Gestionarul a primit 60 de zile de control judiciar.

Surse din randul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca angajatul Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost pus, de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, sub control judiciar pentru 60 de zile.

Angajatul fusese retinut 24 de ore pentru delapidare, fiind acuzat ca a furat masti, manusi sau dezinfectanti din spital.

Politistii au facut vineri in acest dosar 4 perchezitii in orasul Pitesti si acum verifica daca produsele furate au fost vandute.

Publicitate

Perchezitiile au avut loc la spital si la locuintele a doua persoane fizice, potrivit IJP Arges.

Din cercetari a reiesit ca un gestionar al spitalului SJU Pitesti ar fi furat masti, manusi si dezinfectanti, produsele fiind gasite intr-o locuinta.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.