ULTIMA ORA: Angajatul Spitalului Pitesti acuzat ca a furat masti, manusi si dezinfectanti, in libertate

Angajatul Spitalului din Pitesti acuzat ca a furat masti, manusi si dezinfectanti din spital este cercetat in libertate. Gestionarul a primit 60 de zile de control judiciar.

Surse din randul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca angajatul Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost pus, de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, sub control judiciar pentru 60 de zile.

Articolul continuă după reclame

Angajatul fusese retinut 24 de ore pentru delapidare, fiind acuzat ca a furat masti, manusi sau dezinfectanti din spital.

Politistii au facut vineri in acest dosar 4 perchezitii in orasul Pitesti si acum verifica daca produsele furate au fost vandute.

Publicitate

Perchezitiile au avut loc la spital si la locuintele a doua persoane fizice, potrivit IJP Arges.

Din cercetari a reiesit ca un gestionar al spitalului SJU Pitesti ar fi furat masti, manusi si dezinfectanti, produsele fiind gasite intr-o locuinta.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.