Inca doi romani decedati din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 42

Inca doi romani au decedat din cauza coronavirusului, duminica, fiind vorba de doua persoane din Hunedoara. Bilantul ajunge la 42 de morti.

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca cele doua persoane sunt din Hunedoara.

Astfel, unei femei de 75 de ani, din judetul Hunedoara, i-au fost recoltate recoltat probe biologice pentru COVID 19 in 24 martie, acestea fiind testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timisoara . Rezultatul testarii din data de 29 martie a fost pozitiv, insa femeia a murit in 26 martie, la Terapie Intensiva, Spitalul Municipal Hunedoara. Ea avea si bronhopneumopatie cronica obstructiva.

Al 42-lea deces s-a produs tot in cazul unei persoane din Hunedoara. Este vorba de un barbat de 82 de ani. In data de 25 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timisoara. Rezultatul testarii din data de 29 martie a fost pozitiv. Barbatul a murit la Terapie Intensiva, la Spitalul Municipal Hunedoara. Acesta suferea de neoplasm digestiv stadiul III si hemoragie digestiva superioara.

GCS arata ca niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de calatorie si nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Citeste si articolul :   Belgia a incadrat Romania in zona rosie de COVID-19: testul si autoizolarea obligatorii

Primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost anuntat duminica, 22 martie, de Grupul de Comunicare Strategica, fiind vorba despre un barbat de 67 de ani confirmat in 18 martie cu Covid-19 la Unitatea de primi Urgente a Spitalului Filiasi. Acesta suferea de cancer in faza terminala.

Autor