Andreea Berecleanu, reactie neasteptata la adresa teledonului organizat de Antena: “Nicaieri in aceasta lume, nu s-a facut un teledon. E sfasietor sa ceri de la un popor care NU ARE DE UNDE! Un popor care S-A SACRIFICAT DESTUL! De peste 80 de ani!

Andreea Berecleanu a parasit postul de televiziune Antena 1, acolo unde lucra de aproape doua decenii. Plecarea ei a lasat un gust amar pentru fanii sai. Fosta prezentatoare de la Observator a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur la adresa teledonului organizat de Antena

Iata mesajul integral:

“Tot citesc de cel putin o luna tot ce e legat de coronavirus si reactia altor tari raportata la aceasta pandemie. Avem prieteni peste tot in lume, atat eu cat si sotul meu. In plus, indirect, prin grupurile de specialisti pe chirurgie plastica, aflu diverse informatii medicale si studii pe aceasta tema. Am discutat si cu varul meu, dr Catalin Badiu, chirurg cardiovascular, intors in Romania de multi ani, avand o bogata experienta profesionala in Germania.

Stiu cum merg acolo lucrurile, stiu care este sistemul medical. Noi suntem inca departe, desi medicii romani fac peste puteri ce pot. Informatii primesc de pretutindeni, de pe toate continentele, de la prieteni, ca multi dintre voi. Oamenii sunt napastuiti, sunt neputinciosi, multi isi duc existenta de la o luna la alta si chiar de la o zi la alta. Situatia este dramatica peste tot.

Si totusi, nicaieri in aceasta lume, nu s-a facut un teledon. Oare, de ce? Sigur ca nu iti baga nimeni cu forta mana in buzunar, dar acum e sfasietor sa ceri de la un popor care NU ARE DE UNDE! Un popor care S-A SACRIFICAT DESTUL! De peste 80 de ani! S-au sacrificat parintii si bunicii nostri, acum se sacrifica aceste generatii. E de inteles ca firmele sa doneze, dar IN TACERE!

Sau persoanele care au putere financiara. Avem prieteni care au facut deja asta, avem oameni din familie care au stiut drumul atunci cand au avut de facut o donatie! De ce trebuie expunere pentru asa ceva? Sper ca tot ajutorul sa fie REAL pentru cei care au nevoie si sper ca medicii aflati in prima linie sa-l primeasca! Vreau sa stiti un singur lucru. Aceasta postare nu are nimic subiectiv in ea.

Citeste si articolul :   Claudia Patrascanu a rabufnit dupa ce Gabi Badalau s-a impacat cu Bianca Dragusanu

Au existat multe momente in care am prezentat si realizat teledoane, dar pentru cazuri izolate, pentru romani sinistrati, pentru zone din tara afectate de calamitati. Asadar, cei care au donat atunci, nu erau in situatia respectiva, isi permiteau sa faca un gest nobil.

Uniunea acestui popor sta si in solidaritatea fata de cei care nu sunt bolnavi dar stau acasa uitandu-se la un frigider gol! Sau la cei care inca muncesc pentru ca nu au nicio economie si trebuie sa-si intretina familia. Cei care trebuie sa faca ceva sunt cei de la conducerea tarii, de acum, si dintotdeauna!”

Autor