ULTIMA ORA: Cele doua doctorite de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, infectate cu coronavirus, sunt in stare critica. Anuntul oficial facut de Nelu Tataru si Raed Arafat

Cele doua doctorite de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, infectate cu coronavirus, sunt in stare critica, iar prognosticul medicilor este rezervat, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, la Antena 3.

“Sunt in stare critica (cele doua doctorite de la Spitalul Gerota – n.r.), sunt ventilate mecanic, prognosticul medicilor este rezervat, dar ei fac toate eforturile necesare”, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tatataru, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Publicitate

Doi medici care lucreaza pe sectia de la Terapia Intensiva de la Spitalul MAI Gerota sunt in stare critica, dupa ce au fost infectati cu coronavirus.

Ambele doctorite au doar 40 de ani si niciuna dintre ele nu are alte probleme medicale. Ele au fost duse la Institutul C.C. Iliescu, unde au fost intubate.

Publicitate

“Pot sa va spun tuturor ca nu este adevarat (n.r. – ca a decedat sefa Sectiei ATI de la Gerota). Este in stare critica, dar este in viata. Acum am primit cert confirmarea”, a spus Raed Arafat in noaptea de vineri spre sambata.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.