Horoscop Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020. Kiron vine cu schimbări mari pentru trei zodii

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020. Ce anunta astrologul pentru ultima saptamana a lunii martie si prima saptamana a lunii aprilie.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 BERBEC

Berbec- Va fi aliniere de planete in Berbec, formata de Soare-Malefica Lilith si Kiron. Marte(patronul astral) intra in Varsator si potenteaza mult alinierea de planete. Spuneam ca Lilith va face ravagii cand va intra in zodia voastra?! Brenda din Beverly Hills 90210 a fost rediagnosticata cu cancer. Actrita este nativa Berbec, deci urmeaza o perioada tare grea. La altii vizate sunt dragostea, cariera…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 TAUR

Publicitate

Taur- Vedeti ce spuneam la Berbec. Si la voi este vizata sanatatea si cariera(afectiuni cronice, raporturile de munca,etc). Evident, caile de iesire le vad doar pe astrograma personala, aici discutam de un cadru ultra-general. Multi au nevoie de sfaturi si de protectie(vezi colectia de bratari de le confectionez), caci sunt in impas(dragoste, justitie, afaceri, relatiile cu familia, achizitiile, studiile).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 GEMENI

Gemeni- Urmeaza o perioada care va pune pe jar si va da multe batai de cap. De ce? Alinierea de planete din Berbec si previziunile de le faceam la Berbec si la Taur va pot viza si pe voi. Cuadratura cu Lilith de pe astrograma Romaniei(Berbec-Capricorn este cel mai bun exemplu. Oriunde va aflati in lume! O saptamana mai mult decat delicata, greu de gestionat de unii singuri ca voi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 RAC

Rac- Multe probleme neintelese si nerezolvate va dau batai de cap, datorita cuadraturii Soarelui natal(in rezonanta cu Karma) cu alinierea de planete din Berbec(cred ca ati parcurs horoscopul). Multe cai de deblocare din asa un haos vad doar pe astrograma voastra karmica: amor, familie, copii, misiune neinteleasa si/sau blocata, cariera, sanatate, destin. Karma este inca activa in zodia voastra.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 LEU

Leu- Mercur si-a reluat mersul direct, deci va trebui sa constientizati efectele lui Marte proaspat intrat in Varsator(zodia opusa). Cum aveti alinierea de planete pe aspect de trigonocratie in Berbec (exaltare), desi efectele ar trebui sa fie bune, lucrurile nu vor sta tocmai asa. De ce? Din alinierea de planete nu lipseste Malefica Lilith(copii, cariera, sanatate, dragoste, business, justitie, tranzactii, credite,s.a,).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 FECIOARA

Fecioara- Compatibilitati cu probleme, chiar daca Mercur si-a reluat mersul direct.E o perioada marcata de asa ceva, chiar daca patronul vostru Mercur si-a reluat mersul direct. Cred ca ati citit deja de alinierea nedorita din Berbec, unde Malefica Lilith isi face de cap, iar Kiron creeaza noi probleme. Acestea sunt aspectele generale, cele individuale le vad pe astrograma voastra sau de familie.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 BALANTA
Balanta- In zodia opusa(Berbec) e mare tensiune si va blocheaza intelegerea anumitor lucruri si rezolvarea lor. Spuneam deja la celelate zodii(cititi). In cazul vostru sunt afectate relatiile de afaceri(asocierile, colaborarile, dragostea la casatoriti sau nu, sanatatea voastra sau a cuiva drag din familie sau din cercul de prieteni). Cojunctia Soarelui cu Lilith si Kiron anunta cumpene, dispute, divort.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 iulie 2023. Gemenii trebuie sa isi asculte inima

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 SCORPION

Scorpion- Cum Marte va fi in Varsator, va face o cuadratura dura si de zile mari cu Soarele vostru natal. Va va lua pe rand, indiferent de decanul in care v-ati nascut. Barierele de destin pot sa vi le ridic studiind astrograma voastra karmica. Multi au probleme ce tin de cariera, altii de viata(dragoste), iar cei mai multi nu stiu nici in ce directie sa o ia(sanatate, s.a). Ati studiat deja horoscopul acesta nou, cred!…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 SAGETATOR

Sagetator- Alinierea de planete din Berbec reactiveaza aspectul de 2Malefic Kisses. Am scris de el de mai bine de un an. Compatibilitatile se pot dovedi incompatibilitati si, cei care nu cred vor vedea acest lucru… Imi vor da dreptate, chiar daca s-au nascut intr-o alta zodie sau au parteneri de-I considera compatibili. Malefica Lilith este conjuncta cu Centaurul Kiron si in rezonanta cu Soarele…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 CAPRICORN

Capricorn- Cineva din zodia acesta imi scria ca a depasit perioada de blocaj. Vedeti cum zic multi HOP, pana nu au sarit?! Cand avem o aliniere de planete in Berbec care da multora fiori(coronavirius, crime, batai in familie, tradari in cuplu, etc.), cum sa gandesti asa?! Nici Karma nu a parasit Capricornul, iar cuadratura cu alinierea de planete din Berbec agita spiritele(justitie, studii, dragoste, familie, etc).

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2024. Sagetatorului i se vor implini visele

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 VARSATOR

Varsator- Marte tocmai a intrat in zodia Voastra si face cuadratura cu Uranus din Taur. Sunteti la o rascruce existentiala. Fie pe sanatate, fie pe cariera, fie va intrebati de ce unii prieteni nu sunt asa cum va doriti?! Prietenii sunt de mai multe feluri. Cei din amor pot fi cu probleme foarte delicate. Misiunea karmica este foarte importanta in acest labirint existential, de aceea o vad individual(nu in grup).

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 29 martie – 4 aprilie 2020 PESTI

Pesti- Business-ul este primul vizat de intrarea lui Marte in Varsator. Cumpene la care nici nu va gandeati. Cum alinierea de planete format de Soare cu Malefica Lilith si Kiron poate face ravagii, doar astrograma personala ma ajuta sa va ofer solutii. Se activeaza Principiul Dominoului si vor fi declansate pe rand piesele pe care scrie Dragoste, Sanatate, Cariera.

Horoscop oferit de kfetele.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.