Surse: Ludovic Orban i-a cerut lui Victor Costache sa-si dea demisia. Ministru interimar al Sanatatii – Nelu Tataru

Victor Costache, ministrul Sanatatii, si-a dat demisia joi dimineata, dupa ce aseara a anuntat la mai multe posturi de televiziune planul testarii tuturor bucurestenilor pentru coronavirus.

Potrivit surselor Digi24.ro, lui Victor Costache i-a fost ceruta demisia.

Publicitate

Surse din conducerea PNL au spus pentru Digi24.ro ca ministrul sanatatii si Ludovic Orban au avut aseara o discutie aprinsa pe tema lipsei de echipamente din spitale si a haosului organizatoric, insa premierul a fost furios mai ales din cauza anuntului privind testarea bucurestenilor, anuntata, se pare, de ministrul Costache fara sa aiba acoperire logistica.

Lui Victor Costache i s-a cerut sa iasa public ca sa prezinte scuze cu privire la acest anunt. De asemenea, el ar fi vurt sa demisoneze inca de luni, de la izbucnirea scandalului privins situatia dezastruoasa din spitale, mai spune aceste surse.

Publicitate

Favorit pentru a prelua functia de ministru al sanatatii este Nelu Tataru, in prezent secretar de stat in minister.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.