In plina pandemie, un sofer de microbuz a bagat 36 de oameni pe 21 de locuri

36 de oameni au fost gasiti de politisti intr-un microbuz de 21 de locuri, pe un drum din judetul Olt. Potrivit reprezentantilor Politiei Olt, microbuzul circula pe DJ 653, pe ruta Slatina – Valea Mare – Recea – Schitu, iar calatoria oamenilor era contra-cost. Soferul a fost amendat cu 12.000 de lei, potrivit digi24.ro.

Politistii din Olt l-au oprit in trafic pe sofer, iar in urma controlului au descoperit ca in microbuz erau 36 de persoane, cu 15 mai multe decat numarul de locuri cu care era prevazut autovehiculul.

„In interiorul microbuzului au fost identificate un numar total de 36 de persoane (15 persoane in plus), in conditiile in care microbuzul, conform certificatului de inmatriculare este prevazut cu un numar de 21 de locuri”, a declarat Cristian Grigorescu, purtator de cuvant IPJ Olt.

Soferul, un barbat de 44 de ani, din comuna Schitu, a fost amendat cu 12.000 lei, anunta reprezentantii IPJ Olt.

Citeste si articolul :   Medicul Gabriel Diaconu: Sa va fie rusine. N-aveti decat sa va luati dreptul la opinie si sa vi-l bagati unde nu rasare soarele. Nu Biserica a adus epidemia in Romania. Si NU bisericile sunt veriga de transmitere a bolii.