In plina pandemie, un sofer de microbuz a bagat 36 de oameni pe 21 de locuri

36 de oameni au fost gasiti de politisti intr-un microbuz de 21 de locuri, pe un drum din judetul Olt. Potrivit reprezentantilor Politiei Olt, microbuzul circula pe DJ 653, pe ruta Slatina – Valea Mare – Recea – Schitu, iar calatoria oamenilor era contra-cost. Soferul a fost amendat cu 12.000 de lei, potrivit digi24.ro.

Politistii din Olt l-au oprit in trafic pe sofer, iar in urma controlului au descoperit ca in microbuz erau 36 de persoane, cu 15 mai multe decat numarul de locuri cu care era prevazut autovehiculul.

Publicitate

„In interiorul microbuzului au fost identificate un numar total de 36 de persoane (15 persoane in plus), in conditiile in care microbuzul, conform certificatului de inmatriculare este prevazut cu un numar de 21 de locuri”, a declarat Cristian Grigorescu, purtator de cuvant IPJ Olt.

Soferul, un barbat de 44 de ani, din comuna Schitu, a fost amendat cu 12.000 lei, anunta reprezentantii IPJ Olt.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.