Horoscop 26 martie 2020, cu Neti Sandu. Zodiile care au parte de castiguri importante

Horoscop 26 martie 2020, prezentat de Neti Sandu.

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 BERBEC

O sa va puteti salva o casnicie, o relatie sentimentala la nivel declarativ, deocamdata si o sa incepeti o viata noua ca aveti resurse cat cuprinde. Se pare ca ati dat de ceva, de un filon financiar si o sa incepeti treaba cat de curand, o sa lucrati si de acasa, si oricum, pare sa fie pe placul vostru.

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

Poate va beti cafeaua cu prietenii pe Skype, fiecare la el acasa si va faceti planuri sa vedeti ce ati mai putea inventa sa nu faceti depresie. O discutie cu un om de afaceri se poate trasforma rapid intr-un parteneriat care sa aduca profit, pentru ca aveti idei, pricepere si forta de munca.

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 GEMENI

Se poate sa intrati intr-o relatie de comunicare cu cineva care sa va completeze frumos si o sa fiti inconjurati cu iubire si caldura, si se mai topesc grijile. Or sa va intre de undeva niste bani si o sa faceti niste achizitii, poate le intindeti o mana de ajutor si parintilor, rudelor mai in varsta, dac va fi cazul.

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 RAC

E cineva care vrea mai demult sa va cunoasca, dar o sa vorbiti doar in retelele de socializare si daca nu sunteti intr-o relatie si va place persoana o sa continuati. Poate o sa rezolvati o problema mai veche cu cineva dintr-o fosta relatie si nu o sa mai aveti de-a face cu judecatoria, cu alte instante, ci cu vorba buna se rezolva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 aprilie 2021. Varsatorii ies invingatori dupa ziua de azi

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 LEU

Se poate sa mai lucrati de acasa fiindca e nevoie, dar va trebui sa va ocupati de copii, sau de niste persoane mai in varsta. Aveti initiative si niste oameni in jurul vostru care sa va sustina, sa va ghideze si sa va ofere sprijin sa iasa o munca de calitate pentru ca asta va doriti cu totii.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 FECIOARA

Poate or sa fie niste oameni pe care sa va puteti baza la serviciu si voi o sa lucrati de acasa – cat se poate. Sefii or sa va roage sa lucrati ceva in plus si o sa aveti de castigat bani si o pozitie mai la vedere in schema, o sa primiti vreo functie – ori acum, ori mai incolo.

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 BALANTA

Poate va intelegeti cu sefii intr-o audienta pe Skype sa va respecte niste drepturi si sa stiti ce se mai asteapta de la voi in plan profesional. Poate incepeti lucrul la ceva care se cere in momentul de fata si o sa va aduca satisfactii materiale, si sufletesti pentru ca o fi un proiect in care de multa vreme v-ati pus mari sperante.

Citeste si articolul :   3 zodii vor experimenta mari schimbari in urmatoarele 3 zile

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 SCORPION

Poate faceti niste modificari pe acasa, reamenajati toata locuinta, sau faceti reparatii, o zugraveala daca aveti timp si va pricepeti. Se pare ca o sa obtineti toate semnaturile pe actele de care aveti nevoie ca sa intrati in legalitate si o sa va puteti ocupa si de restul problemelor.

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 SAGETATOR

Va faceti program de lectii, de joaca, sa petreceti acel timp de calitate cu copiii si sa nu va plictisiti nici voi. Voi ati putea regla din mers o situatie care tine de serviciu, de afacerile voastre, ca sa fie o continuitate financiara, sa nu ramaneti in pana de bani.

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 CAPRICORN

Poate o sa le fiti de ajutor unor apropiati care nu se pot deplasa, au nevoie de medicamente, de bani sau de alimente si le trimiteti cumva, le lasati la usa. Poate o sa va dati acordul pentru o colaborare care o sa intre in linie dreapta de indata ce or sa fie toti factorii decizionali de acord, pe net sau la serviciu pentru unii.

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 VARSATOR

Poate va asociati cu niste oameni pe net sa duceti la bun sfarsit un proiect ca sa va puteti lua banii, sa nu ramaneti in aer. O sa interactionati cu niste oameni pe net care vin cu oferte de job, dar o sa va hotarati mai greu decat de obicei, poate pentru ca ati capatat o gandire matura si nu vi se potriveste orice.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 octombrie 2023. Joia Alba pentru trei zodii

HOROSCOP 26 MARTIE 2020 PESTI

O sa faceti echipa cu partenerul de cuplu si la treaba si la distractie in casa si o sa va ocupati impreuna si de copil. Se pare ca o sa recuperati niste bani, o sa ajungeti la zi cu finantele si o sa mai descoperiti niste surse de bani, or fi colaborari pe termen scurt si o sa le luati ca atare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.