El a calarit 50 de kilometri ca sa ajunga in oras. Care este motivul

Tanarul din Iasi, devenit viral pe Facebook dupa ce a fost fotografiat in timp ce era calare pe un cal si oprit de un echipaj al Politiei chiar in centrul orasului, venise in oras sa isi vada copilul nou-nascut.

Tanarul din comuna Raducaneni nu a gasit niciun mijloc de transport pentru a ajunge la Iasi, acolo unde sotia sa a nascut.

Din cauza restrictiilor de circulatie impuse prin ordonanta militara numarul 3 din 2020, tanarul tatic nu a gasit niciun mijloc de transport si niciun vecin disponibil sa il duca cu masina la Iasi pentru a-si vedea copilul.

Astfel, tanarul a incalecat pe cal si a mers aproape 50 de kilometri, pana la Iasi.

Publicitate

Odata ajuns in oras, tanarul a fost oprit de un echipaj de Politie care l-a luat la intrebari.

Un tanar care se afla in apropiere a fotografiat momentul, iar imaginea a devenit virala pe retelele de socializare, cu atat mai mult cu cat pandemia de coronavirus a fortat autoritatile sa restrictioneze orice fel de circulatie.

Citeste si articolul :   Alege poarta preferata! Alegerea ta spune multe despre tine si personalitate

Tanarul calare pe cal le-a explicat politistilor ca trebuie sa ajunga la maternitate sa isi vada copilul nou-nascut si sotia, motiv pentru care a primit doar un avertisment, noteaza antena3.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.