Cum arata plamanii unui pacient cu coronavirus. Pneumolog: „Pentru cei care se cred nemuritori si continua sa iasa din casa”

Plamanii unui pacient cu coronavirus. Un medic pneumolog care trateaza pacienti cu COVID-19, in Spania, a postat pe contul de Twitter radiografia plamanilor unui pacient cu coronavirus. Imaginile arata cum in doar cateva zile ambii plamani sunt, in totalitate afectati de pneumonie.

Medicul trage un semnal de alarma si ne recomanda sa stam in casa pentru ca virusul nu alege si chiar si cei tineri pot dezvolta complicatii severe.

Plamanii unui pacient cu coronavirus

plamani

„Pentru cei care cred ca sunt nemuritori si continua sa iasa in parc fara sa acorde atentie ordinului de a ramane acasa, acestea sunt radiografiile unui baiat de 28 de ani intubat la Terapie Intensiva in spitalul meu, pentru #coronavirus. Indiciu: plamanii sunt negri, albul este pneumonie”, a scris medicul pe Twitter. Prima fotografie este in a 12-a zi de boala a tanarului, a doua ii infatiseaza plamanii in a 15-a zi de boala, scrie doctorulzilei.ro.

Autor