Cum arata plamanii unui pacient cu coronavirus. Pneumolog: „Pentru cei care se cred nemuritori si continua sa iasa din casa”

Plamanii unui pacient cu coronavirus. Un medic pneumolog care trateaza pacienti cu COVID-19, in Spania, a postat pe contul de Twitter radiografia plamanilor unui pacient cu coronavirus. Imaginile arata cum in doar cateva zile ambii plamani sunt, in totalitate afectati de pneumonie.

Medicul trage un semnal de alarma si ne recomanda sa stam in casa pentru ca virusul nu alege si chiar si cei tineri pot dezvolta complicatii severe.

Plamanii unui pacient cu coronavirus

plamani

Publicitate

„Pentru cei care cred ca sunt nemuritori si continua sa iasa in parc fara sa acorde atentie ordinului de a ramane acasa, acestea sunt radiografiile unui baiat de 28 de ani intubat la Terapie Intensiva in spitalul meu, pentru #coronavirus. Indiciu: plamanii sunt negri, albul este pneumonie”, a scris medicul pe Twitter. Prima fotografie este in a 12-a zi de boala a tanarului, a doua ii infatiseaza plamanii in a 15-a zi de boala, scrie doctorulzilei.ro.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.