Un barbat a fugit din centrul de carantina ca sa isi bata soacra. Motivul pentru care apoi a ajuns la spital

Un barbat aflat intr-un centru de carantina din zona municipiului Piatra-Neamt a sarit, marti seara, de la etajul intai al imobilului si a suferit o fractura deschisa la picior, potrivit informatiilor furnizate de Prefectura Neamt.

“Barbatul are 35 de ani, este din Piatra-Neamt, este de etnie roma si se afla in autoizolare din 18 martie. A iesit astazi, a consumat alcool, iar pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasa pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat in mod direct autoritatile, iar barbatul a fost dus in centrul de carantina. In urma cu putin timp, acesta s-a aruncat de la etajul intai al centrului. Barbatul are fractura deschisa la picior si o stare generala buna”, se arata in informarea Prefecturii Neamt, citata de Agerpres.

Articolul continuă după reclame

Barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt pentru acordarea de ingrijiri medicale, precizeaza stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.