Pompier italian arata cum sa scoti manusile de unica folosinta, ca sa nu te infectezi cu coronavirus

Putine gesturi, dar esentiale de stiut, prin care sa iti scoti manusile de unica folosinta astfel incat sa nu te infectezi cu noul coronavirus. Demonstratia a facut-o un pompier italian.

Pompierul din Alessandria, un oras din regiunea Piemont, Italia, a facut o demonstatie prin care arata cum pot fi scoase manusile de unica folosinta, astfel incat sa se evite contagiunea cu Covid-19, scrie observator.tv.

Publicitate

Materialul video a fost publicat de ziarul La Stampa, 

https://youtu.be/Xvf2hFjUdX8

Publicitate

743 de decese in Italia, in ultimele 24 de ore

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Italia a ajuns marti la 6.820, crescand cu 743 in ultimele 24 de ore.

A continuat cresterea semnificativa si a numarului cazurilor confirmate, inca 5.249 fiind inregistrate in acest timp, fata de 4.790 in intervalul de 24 de ore precedent.

Numarul total al cazurilor cunoscute de COVID-19 a ajuns in Italia la 69.176.

S-au vindecat pana in prezent 8.326 de persoane, iar din cele 54.030 de cazuri active 28.697 sunt tratate la domiciliu, iar 21.937 persoane sunt internate.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.