Doi medici confirmati pozitiv cu coronavirus la Spitalul Judetean de Urgenta Deva. Sectia Oncologie a fost inchisa

Doi medici ai sectiei de Oncologie de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva au fost testati pozitiv cu coronavirus, in cauza declansandu-se o ancheta epidemiologica in spital.

Toate persoanele vor fi testate pentru noul coronavirus.

Publicitate

“Este vorba de doi medici ai sectiei Oncologie, a spitalului judetean. Ieri au fost testati, astazi am primit rezultatul.Din pacate, amandoi sunt pozitivi. Acum se desfasoara o ancheta epidemiologica. Pe sectie sunt pacienti, personal, medical, toti vor fi testati”, informeaza Costel Avram, administratorul public al judetului.

Miercuri, 25 martie 2020, conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Deva a dispus intrarea in carantina a Sectiei de Oncologie dupa ce cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul COVID-19.

Publicitate

Potrivit managerului Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) din Deva, dr. Daniel Rosca, „sectia a intrat in carantina si urmeaza sa se efectueze activitatea de dezinfectie.” Atat pacientii (13 la numar – unul se afla in faza terminala), cat si personalul medical din sectie, sunt asimptomatici. In prezent sunt efectuate testarile COVID-19.” ”Cadrele medicale depistate pozitiv nu si-au desfasurat activitatea la SJU Deva pe parcursul acestei saptamani”, a mai informat dr. Daniela Rosca, potrivit observator.tv.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.