ULTIMA ORA: Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Suceava. 92 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus si continua sa se faca teste

Un numar de 92 de cazuri de infectii cu SARS CoV 2 la personalul medical au fost confirmate la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Suceava, a anuntat, marti, pe pagina de Facebook, Federatia SANITAS din Romania.

Sindicalistii de la SANITAS sustin ca in randul personalului medical de la SJU Suceava se testeaza in continuare.

“Asa cum anticipam, dimensiunea dezastrului o vom avea zilele urmatoare! Din pacate se inmultesc cazurile de imbolnavire a personalului medical in tot mai multe unitati sanitare mari, dar cazul de la Suceava ramane cel mai afectat! Asigurati echipamente de protectie pentru personalul medical! Testati cu prioritate personalul din spitale! Organizati spitalele adaptat la situatia actuala!”, a transmis Federatia SANITAS, potrivit stirileprotv.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.