Noul Program Auchan, magazinul si-a redus programul, serviciul Maxi Taxi suspendat

Cel mai mare hypermarket din Romania, Auchan, reduce programul magazinelor sale din 24 martie 2020. Mai precis magazinele vor avea ca program de functionare incepand de la ora 07:30 pana la ora 21:00. In contextul in care astazi se emite ordonanta militara numarul 3.

„Pentru ca suntem o companie responsabila, din respect pentru angajatii si colaboratorii nostri, am decis sa inchidem cu o ora mai devreme, astfel incat acestia sa ajunga la familiile lor pana la ora 22.00, in contextul noilor recomandari si prevederi impuse de Ordonanta Militara nr. 2.

Astfel, noul program de functionare al magazinelor Auchan devine 8.00-21.00 de luni pana duminica, acesta ramanand foarte extins pentru clienti – 13 ore pe zi. Invitam romanii sa adopte si ei acest program responsabil si mai precaut de cumparaturi si sa se informeze cu regularitate de pe www.auchan.ro, unde pot consulta si toate masurile din planul extins de protectie pe care Auchan le-a pus in aplicare in ultimele saptamani pentru clienti si colaboratori” a declarat Tiberiu Danetiu, director marketing Auchan Retail Romania, potrivit huff.ro.

Hipermarketurile si supermarketurile Auchan, precum si magazinele de proximitate MyAuchan clasice vor fi deschise pentru clienti, incepand de azi, 23 martie 2020, intr-un program zilnic, de luni pana duminica, de la 8.00 la 21.00. Exceptie fac Auchan Cotroceni, care are un program zilnic intre orele 8.00-20.00, si supermarketul Auchan Obor, care de luni pana sambata este deschis de la 8.00-21.00, iar duminica in intervalul 8.00-18.00. Magazinele MyAuchan din statiile Petrom raman deschise non-stop.

Publicitate

Auchan suspenda maxitaxi-ul

MAXI TAXI

Magazin Auchan a anuntat astazi ca suspenda si programul de transport MaxiTaxi cu care clientii se puteau ducea spre magazine. Acesta va deservi doar angajatii penru a-i ajuta sa ajunga acasa pana in ora 22:00.

Este de asteptat ca si alte modificari sa fie facute de Auchan dar si alte hypermarketuri, iar programul magazinelor sa se schimbe dupa ce ordonanta militara 3 va fi publicata si comunicata.

Auchan face un apel catre clienti
Magazinul face un apel catre clienti la toate casele de marcat a fost plasat un anunt vizibi in care clientii sunt informati ca magazinul nu vinde produse engross si indeamna clientii sa cumpere responsabili.

Citeste si articolul :   Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, anunt de ultima ora: ”Tinerii sa nu-si mai viziteze bunicii 2-3 luni”

De asemenea Auchan a anuntat ca adus pe stoc faina si drojdie, mult cautata de romani in aceasta perioada. Tot o alta recomandare a magazinului este ca clientii sa cumpere online de pe site si sa plateasca cu cardul produsele achizitionate.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.