Mai completam sau nu declaratia pe propria raspundere dupa 15 mai? Raspunsul dat de Marcel Vela

Desi mai este foarte putin timp pana la expirarea starii de urgenta, autoritatile nu au dezvaluit masurile care vor fi luate in urmatoarea etapa, iar Marcel Vela a anuntat ca ast lucru s-ar putea face in cuesul zilei de sambata.

Starea de urgenta expira pe data de 15 mai, dar romanii inca nu stiu ce vor avea voie sa faca dupa aceasta data si ce ramane in continuare interzis.

Vom mai completa sau nu declaratii pe propria raspundere dupa 15 mai? Raspunsul oferit de Marcel Vela

Marcel Vela a raspuns intrebarilor legate de completarea declaratiilor pe propria raspundere, dar si despre posibilitatea de a parasi localitatea de domiciliu fara restrictii.

“Inca discutam daca va mai fi nevoie de declaratia pe proprie raspundere si in ce conditii. Se va putea parasi localitatea in anumite conditii, care vor fi precizate in decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.Masurile vor avea si sanctiuni, in baza legilor care sanctioneaza nerespectarea masurilor introduse de Comitetul pentru Situatii de Urgenta.”, a specificat Marcel Vela pentru Digi24

Citeste si articolul :   Studiu! Aceste simptome ale coronavirusului sugereaza ca ati avut deja COVID-19

Astfel, ministrul de Interne s-a ferit sa ofere un raspuns clar referitor la aceste aspecte, mentionand ca toate detaliile vor fi oferite de Grupul de Comunicare Strategica, prin intermediul unui comunicat.

Autor